Waxing

Voor de behandeling

 

Hoe kun je je het beste voorbereiden?

We geven je bij aankomst in Afrodite waxsalon gelegenheid om je op te frissen, als je hier thuis nog geen tijd voor hebt gehad. Je huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij aanvang van de behandeling. Je kunt je huid een paar dagen achter elkaar licht scrubben. Dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd zijn en de haren losser en meer rechtop in de huid zitten, waardoor het waxen nog makkelijker gaat.

 

Hoe lang moet je haar zijn om het goed te kunnen waxen?

Zorg ervoor dat je je haar in de 2 tot 3 weken voor behandeling niet scheert of knipt. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je (eerste) waxbehandeling te halen.

 

Wat moet je aan- en uitdoen?

Tijdens intieme behandelingen zoals Brazilian Wax zul je je onderkleding volledig moeten verwijderen. Je kunt je bovenkleding echter gewoon aanhouden.

Je kunt erop gerust zijn dat onze Wax Tecs niet bezig zijn met de vorm of omvang van jouw lichaam. Wij streven er juist naar om je je zo comfortabel mogelijk te laten voelen en we begrijpen dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier gaan we zorgzaam mee om.

 

Is een behandeling bij The Wax Bar pijnlijk?

De waxmethode van Afrodite waxsalon is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we je vertelden dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder hoe vaker je het hebt gedaan.

Hoe gaat het precies nadat je bij Afrodite waxsalon binnen komt?

Wanneer je bij ons binnen komt krijg je een lekker drankje en zal jouw Wax Tec een consult met je doen zodat ze precies weet hoe ze je het beste kan helpen. In de kleedkamer kun je je opfrissen en naar gelang de waxbehandeling je (onder)kleding verwijderen. De Wax Tec is hierbij niet in dezelfde ruimte als jij.

 

Tijdens de behandeling wordt de Hot Wax steeds met een nieuwe houten spatel op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel plakje dat door onze Wax Technicians supersnel wordt verwijderd. Bij sommige behandelingen geven we de voorkeur aan Strip Wax waarbij de wax met een doekje wordt verwijderd. De Wax Tec kan je vragen om mee te helpen bepaalde gedeeltes van de huid aan te spannen of strak te trekken. Ze vertelt je steeds wat ze doet en waarom - bijvoorbeeld bij desinfecteren of nabehandelen - en wat er van jou verwacht wordt.

 

Na de behandeling krijg je informatie mee om het resultaat zo optimaal mogelijk te laten zijn. Deze informatie kun je ook op deze website nalezen.

 

Wanneer kun je je niet laten behandelen bij Afrodite waxsalon?

Sommige huidaandoeningen kunnen problemen geven en sommige medicijnen of cosmetica maken de huid gevoeliger of dunner. De Wax Tec zal je hierover tijdens je consult voldoende informeren. Als je door de zon verbrand bent, raden we je af te komen. Ook als je antibiotica neemt of hebt genomen in de afgelopen maand, raden we je af om te komen.

 

Mocht je vooraf nog met vragen zitten, dan kun je ons altijd even bellen of je nummer achter laten.

We willen je graag helpen!

Contact

Na de behandeling

 

Wat kun je doen om het effect van onze wax behandelingen zo lang mogelijk te laten duren?

In de 24 tot 48 uur na je bezoek aan Afrodite waxsalon houd je je huid schoon en vermijd je warmte en wrijving. Douche niet te heet, ga niet in de sauna of onder de zonnebank en ga liefst ook niet direct sporten. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met gewassen handen.

 

Vanaf 3 dagen na de wax behandeling raden we je aan om te scrubben.

Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om dode huidcellen te verwijderen.

Probeer ook eens de behandelingsproducten die de Wax Tec je geadviseerd heeft.

 

Let op: Als je voor de allereerste keer een waxbehandeling hebt ondergaan, is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat.

Die verdwijnt binnen 24 uur. Mocht je hierna nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen: 020 - 751 98 52 / 06 41 98 06 09

Voordelen

  • Glad
  • Zacht
  • Schoon
  • Hygiensich

Comeniusstraat 805

1065 CH Amsterdam

Bel: 020 - 751 98 52

Bel: 06 41 98 06 09

Email: gulden06@live.nl

Email: info@afroditewaxsalon.nl